Witam
Na wstępie napiszę, że chciałbym założyć serwer klanowy, War3.
Nigdy nie miałem doczynienia z własnym serwem CS'a, więc prosiłbym o pomoc(z wujka google korzystałem, jak i z artykułów zawartych na cs-guide.net) .
Szukałem również w poprzednich postach, a nawet coś znalazłem, lecz mój mózg jest za mało kumaty, więc prosiłbym o dokładniejsze wytłumaczenie:
-Jak zrobić admina, w config/users, wpisuje tak jak na stronie napisane(cs-guide.net), ale i tak nie działa
-Ten punkt jest odnośny do tego wyżej, zbindowalem klawisz J na menu amx, i jedyna opcja jaką mam, to 0.Wyjście
-Jak odpala się pluginy, najbardziej interesuje mnie War3, jak na początku napisałem
Jak będę potrzebował więcej pomocy, postaram sę edytować ten post

EDIT:
-No, to nakładam moje następne pytanie, a mianowicie, Serverpack 1.3 by Adrix wypakowuje się do (w moim przypadku) "D:\Steam\SteamApps\Moje Konto\counter-strike\cstrike" ?(Bo jedni piszą do cstrike, drudzy cstrike_polish)
-A, i jeszcze jedno, żeby dać komuś admina, nie trzeba na wszystkie rzeczy dawać, tylko np. STEAM_ID starczy?
Next EDIT

:
-Ściągnąłem commandmenu by Adrix 1.1, jedyne, co się zmieniło, to tapeta na starcie CS'a, do rcona nie mogę również wejść, więc wg mnie wszystko przez, to że admin nie działą :?< No dobra, to usunąłem

-A jak włączy war3?, ten ";" odznaczylem w ultimate i na ft, ale i tak nie działa.
Pozdrawiam, maniak93