Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Instalacja webspella  (Przeczytany 697 razy)
Moderator
Użytkownik
Reputacja 0
I'm prO
« : Marzec 02, 2008, 05:53:21 »

Mam nadzieje że się przyda:

Webspella angielskiego i spolszczenie można ściagnać z tąd (trzeba być zalogowanym)
http://szablonycms.pl/download/webspell

*Na początku wrzucamy wszystkie pliki na serwer FTP (jeśli nie wiesz jak jest odpowiedni poradnik na forum) najpierw wrzucamy oryginalnego webspella a potem polskiego
   *Teraz wchodzimy na naszą stronę I dodajemy na końcu /install np. www.nasza-strona.pl/install

*Pojawi nam się taka strona. Teraz klikamy continue.

*Wybieramy Zgadzam się a następnie continue. Oczywiście wpierw czytamy licencje I musimy się
zgodzić w przeciwnym wypadku rezygnujemy z instalacji

*Na następnej stronce trzeba podać adres URL gdzie chcesz zainstalować webspella – zostawiamy domyślnie i klikamy continue

*W następnym oknie pisze że trzeba zmienić chmody ale moim zdaniem to nie jest potrzebne.

*Po naciśnięciu continue pojawi się nam następne okno naciskamy Nie aktualizuj / Nowa instalacja –czyli domyślnie i jak zawsze continue

*Gdy otworzy się nam nowe okno wpisujemy wszystkie dane co podała nam firma hostingowa. Continue

*Instalacja zakończona Uśmiech Teraz tylko trzeba usunąć folder /install z serwera FTP

Oczywiście jeszcze można wgrać pliki stylu Uśmiech lub zrobić swój  Język
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2008, 01:37:17 wysłane przez Dr.@g0n » Zapisane
Użytkownik
Reputacja 0
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 04, 2008, 02:02:47 »

Ja tego nie rozumiem pliki webspella skad mam to wziac ? napisz i bedzie git a jeszcz jedno !!! jak zrobic swoj STYL STRONY ?
gg://10202698 napisz !!

Witam: Chciałbym podać nowo powstały serwer publiczny Team Speak:

Serwer Team Speak(TS)
ip: 195.225.105.191:8767
## ZaPrAsZaM! ##
Administrator
Ekspert
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2008, 11:28:11 »

Terror, forum jest tu od pomocy a nie gg. Jeszcze raz taki post i będzie warn... Jak chodzi o temat, google nie gryzie: http://cms.webspell.org/ .

Nie pomagam na priv.
Moderator
Użytkownik
Reputacja 0
I'm prO
« Odpowiedz #3 : Marzec 04, 2008, 01:32:33 »

a szablon jak nie wiesz jak zrobić to nie zrobisz  Język
Robienie szablonu to dla bardziej zaawansowanych webmasterów  Duży uśmiech
żeby zrobić szablon musisz znać HTML i umieć tworzyć ładne obrazki że tak powiem Chichot
lepiej skorzystaj z darmowych.

a Adrian ja wstawiłem moje tutki na strone głowną ale się nie pokazały. Chyba ty je muszisz zatwierdzić  Język
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2008, 01:34:17 wysłane przez Dr.@g0n » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: