Strony: [1]
  Drukuj  
Autor WÄ…tek: Model broni P90 - jak to zrobić!?  (Przeczytany 100 razy)
Nowy użytkownik
Reputacja 0
« : SierpieÅ„ 23, 2008, 01:44:13 »

Witam! Ostatnio wpadła mi myśl, aby zamiast modelu (skórki) broni P90 był minigun! Dobra przeszukałem fpsbanany i tym podobne... i odnalazłem to co chciałem! ale nie w tym dziale co trzeba, bo w m249. Jednak (że zaradny), podmieniłem sobie tylko nazwy Język i tak wkleiłem do folderu. Błąd nie wywala (po włączeniu gry) wszystko się zgadza - jednak, jest jedno ale... super skórka minigun'a dla m249, jest jakby "nie kompatybilny" z P90. Oznacza to, że super "obrotówa" się nie kręci, animacje przeładowania itd. mimowolnie wszystko samo się robi i jeszcze w dodatku jak strzelam cała broń "mruga". Z tego stanu rzeczy nie jestem zadowolony i pragnąłbym, bym dostał odpowiedź na pytanie (uwaga!) - jak przerobić (czy jak to można nazwać) modeli skórki m249 na P90 by były animacje itd. (jak przeładowuje to ma być animacja przeładowywania, jak strzelam to obrotówka ma się kręcić, jak... itd. Uśmiech) Z góry dziękuje!
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : SierpieÅ„ 23, 2008, 06:57:31 »

no to teraz zabiłeś mi klina. Przyznaję się bez bicia że nie wiem jak robić własne skiny. Ale myślę że jest nadzieja. Może Adrian będzie wiedział...

EDIT: Wybierz jakiś program z tych tutaj: http://www.fpsbanana.com/toolcats/1 do robienia skinów. Nauczysz się go i sobie elegancko poprawisz to co nie działa Język

Administrator
Ekspert
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : SierpieÅ„ 24, 2008, 01:34:20 »

Również nie mam pojęcia o tworzeniu modeli w grze.

Nie pomagam na priv.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: