Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« : Marzec 15, 2008, 09:01:24 » |
|
Tak jak w temacie zglaszam prosbe o stworzenie banera dla strony http://board.cs-guide.net ulatwi nam to reklame co za tym idzie pomoze w rozbudowywaniu sie strony jak i rowniez zareklamowaniu serwera ja niestety nie mam zdolnosci w tworzeniu grafik lecz mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto zna sie choc troche na tym i pomogl nam.... z gory dziekujemy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 16, 2008, 08:59:57 » |
|
Ja w prawdzie nie jestem jakimś super grafikiem, ale mogę coś pokombinować. Będę tylko potrzebował wymiarów tego baneru - ale to chyba adrix mi napisze na gg albo PM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ekspert
Reputacja 5
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 16, 2008, 10:37:29 » |
|
468x60, 125x125, myślę że takie 2 wystarczą.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 16, 2008, 02:20:34 » |
|
 Nazwijmy to: wersja beta. wg mnie wymaga jeszcze dopracowania, no i to grafity na środku jest tak, żeby na razie coś tam było. Czekam na sugestie/opinie (proszę mieć na względzie że dopiero zaczynam zabawę z PS)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ekspert
Reputacja 5
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 16, 2008, 03:14:30 » |
|
Trochę lipa  Postaraj się zrobić coś ładniejszego.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 7
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 16, 2008, 03:19:30 » |
|
Trochę lipa  Postaraj się zrobić coś ładniejszego. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 16, 2008, 03:58:13 » |
|
No to zarzuć tu jakimś pomysłem: co zmienić, jaka kolorystyka, gdzie co i w jakiej wielkości... pamiętaj: ja nie jestem .anr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ekspert
Reputacja 5
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 16, 2008, 04:04:37 » |
|
Myślę że możesz żywszą kolorystykę dać, zmień tego ludzika na jakiegoś innego, bo ten który dałeś występuje w 80% log i bannerów o cs ;p.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 17, 2008, 08:31:29 » |
|
zgadzam sie to musi byc cos indywidualnego rzucajacego sie w oczy musi miec ten klimat ale nielam sie potrenujesz i zrobisz:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 17, 2008, 08:59:39 » |
|
 eh wiem wiem: to też nic specjalnego, ale robiłem to w nocy... proszę o sugestie jak zwykle (czyt. inna kolorystyka, co gdzie, czy to jeszcze nie to) aha i żeby nie było że ja tak co coś zrobię to mówię "wersja beta" "wiem że to nic specjalnego" to nie wymówki. Po prostu nie przykładałem się do tego. btw: a wy to co? zabrać się też za to a nie tylko ja tu się produkuje. Na pewno ktoś zrobi lepszy baner od mojego!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 7
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 17, 2008, 09:05:55 » |
|
aha i żeby nie było że ja tak co coś zrobię to mówię "wersja beta" "wiem że to nic specjalnego" to nie wymówki. Po prostu nie przykładałem się do tego.
Fajnie, tylko po co nam to mówisz. Jak się masz nie przykładać to lepiej nic nie rób. Jak zobaczyłem to logo to chciałem jakoś kurtuazyjnie napisać że "nieciekawe" to logo. Ale skoro się nawet nie przykładasz to powiem Ci prawdę. Straszny syf ten baner. Nie napiszę co zmienić, bo trzeba zmienić wszystko. Jeśli masz robić to na odwal się to lepiej wcale nic nie rób.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 17, 2008, 09:10:41 » |
|
oj... ze mną tak jest, że często ludzie nie rozumieją tego co pisze (to moje niedbalstwo być może)
chodziło mi o to, że się nie przyłożyłem w tym sensie że robiłem to chwilę (nawet nie zrobiłem layerów)
Dobrze, teraz się przyłożę i postaram się zaskoczyć Was (mile rzecz jasna)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 07, 2008, 11:58:25 » |
|
Chciałem żeby wyszło dość schludnie ale moim zdaniem chyba za "łysy" ten baner.... oceniajcie  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik