Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kopiowanie...  (Przeczytany 586 razy)
Nowy użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 5
Offline Offline
Zobacz profil
« : Marzec 31, 2008, 06:51:31 »

Witam nie wiedziałem gdzie to napisać więc piszę tutaj mam nick guest bo nie chce żeby mnie poznali i chciałbym wam powiedzieć że z waszej strony został skopiowany artykuł na temat kolorowego pisania w cs
został skopiowany przez nie jakiego TeRRoR (proszę napisać na GTAsite.pl tam też był taki przypadek ale gorszy Mrugnięcie ) artykuł jest skopiowany co do słowa nie zauważyłem żadnej w nim zmiany oprócz ucięcia "UWAGA: Kopiowanie i rozpowszechnianie tresci bez zgody autora jest zabronione !." i skrócenia zdjęć do napisu Cześć. myślę że zastrzegacie sobie prawo do waszych artykułów wiem bo mam taki sam problem prowadzę strone (www.piczq.pl) i ostatni news został z niej skopiowany bardzo tego nie lubię więc napisałem na forum tego darmowego hostingu i udowodniłem że strona składa się z samych kopii newsów za co powinna być usunięta podaję link do posta w którym o tym piszę
Kod:
http://www.webmasterzy.org/index.php?showtopic=17641
nie wiem co z tym zrobicie to wasza sprawa ja staram sie tylko pomóc Mrugnięcie

Adres strony z plagiatami:

Kod:
http://squadtk.dbv.pl/index.php
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2008, 06:58:08 wysłane przez guest » Zapisane
Administrator
Ekspert
Reputacja 0
Wiadomości: 510
Offline Offline
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 31, 2008, 09:08:22 »

Będzie trzeba coś z tym zrobić ... Takich rzeczy tutaj nie tolerujemy.
Zapisane

Nie pomagam na priv.
Nowy użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 5
Offline Offline
Zobacz profil
« Odpowiedz #2 : Marzec 31, 2008, 09:21:54 »

Będzie trzeba coś z tym zrobić ... Takich rzeczy tutaj nie tolerujemy.

Też mi się tak wydaje strona jest całkowicie skopiowana wiem bo już to sprawdzałem więc nie tylko my możemy mieć pretensje do nich Mrugnięcie

http://www.areans-ex.com
http://igteam.no-1.pl/

oni dwaj i Bóg wie co jeszcze mieli na tej stronie Mrugnięcie
Zapisane
Administrator
Ekspert
Reputacja 0
Wiadomości: 510
Offline Offline
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Marzec 31, 2008, 09:24:17 »

Łatwo to sprawdzić Mrugnięcie. http://www.copyscape.com/
Zapisane

Nie pomagam na priv.
Nowy użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 5
Offline Offline
Zobacz profil
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 01, 2008, 01:20:55 »

No trochę tam tego mają nie wiem co zrobisz ja już próbowałem, ale administratorzy tego hostingu chyba to olali :/
Zapisane
Administrator
Ekspert
Reputacja 0
Wiadomości: 510
Offline Offline
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 01, 2008, 03:48:50 »

Założę się że wystarczy konkretny email do tego hosta i usuną tą stronkę, bo kradzież czyjejś publikacji podlega odpowiedzialności karnej.
Zapisane

Nie pomagam na priv.
Nowy użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 5
Offline Offline
Zobacz profil
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 01, 2008, 04:53:49 »

Założę się że wystarczy konkretny email do tego hosta i usuną tą stronkę, bo kradzież czyjejś publikacji podlega odpowiedzialności karnej.

To jak chcesz to pisz ja nie mam nic przeciwko Chichot
Zapisane
Użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 60
Offline Offline
Płeć: Mężczyzna
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 03, 2008, 06:47:06 »

BraWO crash dobry jestes sam to wymysliles czy co ? moze mam przyjsc do ciebie ?
Zapisane

Witam: Chciałbym podać nowo powstały serwer publiczny Team Speak:

Serwer Team Speak(TS)
ip: 195.225.105.191:8767
## ZaPrAsZaM! ##
Użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 60
Offline Offline
Płeć: Mężczyzna
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 03, 2008, 06:49:01 »

a jeszcze 1 a moze bys powiedzial tez o tym ze kopiowales z tej strony www.areans-ex.com tak jak pisales tylko wiesz 1 zmieniles znaczki teraz kozaczysz?
Zapisane

Witam: Chciałbym podać nowo powstały serwer publiczny Team Speak:

Serwer Team Speak(TS)
ip: 195.225.105.191:8767
## ZaPrAsZaM! ##
Administrator
Ekspert
Reputacja 0
Wiadomości: 510
Offline Offline
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 03, 2008, 08:07:25 »

Co nie zmienia faktu że na twojej stronie są kopie z naszej strony !.
Zapisane

Nie pomagam na priv.
Użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 88
Offline Offline
Zobacz profil
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 03, 2008, 10:37:56 »

Terror mi już ostatnio podpadł na serwerze:

- za dużo gadasz, czym przeszkadzasz w grze
- obrażałeś graczy (za co dostałeś kicka, bo bana nie mogłem Ci dać z powodu braku odpowiedniej flagi)
- robiłeś TK i TA

i teraz jeszcze bezczelnie kopiujesz informacje z naszej strony i zamieszczasz je w necie?
Zapisane

Administrator
Ekspert
Reputacja 0
Wiadomości: 510
Offline Offline
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 03, 2008, 11:39:27 »

Liczę że wszystkie treści skopiowane od nas znikną z twojej stronki...
Zapisane

Nie pomagam na priv.
Użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 60
Offline Offline
Płeć: Mężczyzna
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 08, 2008, 10:21:25 »

hmm? ja nic nie kopiowalem a emil jeszcze raz coś takiego napiszesz to sie przejde do ciebie :/
Zapisane

Witam: Chciałbym podać nowo powstały serwer publiczny Team Speak:

Serwer Team Speak(TS)
ip: 195.225.105.191:8767
## ZaPrAsZaM! ##
Nowy użytkownik
Reputacja 0
Wiadomości: 5
Offline Offline
Zobacz profil
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 03, 2008, 03:55:18 »

przepraszam szanownych adminów że odświeżam temat, ale chciałem powiedzieć że nie jestem żaden crash, ani żaden emil nawet nie znam tych/tej osób/osoby

Ps. adres piczq.pl i hcf-clan.pl nie ma żadnej kopii, a jak nie wierzysz to wejdź tu i wpisz oba adresy to się sam przekonasz !

Pytanie do Adriana:

Czy była by możliwość wymienienia się z cs-guide.net banerami ?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2008, 03:59:13 wysłane przez guest » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do: