Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« : Marzec 16, 2008, 09:38:17 » |
|
Witam ! Mam taki problem iż sciągnełem Serverpack1.3_by_Adrix i wrzuciłem wszystko poprawnie . Właczam hlds i serwer działa ludzie wchodzą wszystko działa bez zarzutów ale po jakims czasie wszystkich wyrzuca z serwera i zostaje tylko ja i po kilku sekundach wyrzuca równiez mnie i rozłancza mnie z internetem ;/ acha mam neostrade 512 prosze o pomoc .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 17, 2008, 01:20:51 » |
|
anty vir, ad-aware, sprawdzanie spójności danych, bad sektorów. zacznij od tego. Wklej też logi z tego momentu jak was wywala. Może tam się czegoś dowiemy. Zpinguj też onet.pl i wklej tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ekspert
Reputacja 1
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 17, 2008, 07:53:49 » |
|
Pewnie masz nonsteam, a pack nie działa poprawnie z ns, postaram się w najbliższym czasie to naprawić.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 17, 2008, 12:34:38 » |
|
anty vir, ad-aware, sprawdzanie spójności danych, bad sektorów. zacznij od tego. Wklej też logi z tego momentu jak was wywala. Może tam się czegoś dowiemy. Zpinguj też onet.pl i wklej tutaj.
tak tylko ze ja nie wiem co ty do mnie napisałes xD nie wiem jak to wszystko zrobic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 17, 2008, 01:26:44 » |
|
ale to jest non steam jak napisał adrian? bo jeśli tak to nie ma sensu tego robić skoro wywala przy NS serwer... Z tego co pamiętam to tam jakiś plugin jest odpowiedzialny za złe działanie serwera... Wyłącz niepotrzebne dla ciebie pluginy póki co, poprzez postawienie średnika (  przed nazwami pluginów w pliku plugins.ini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 17, 2008, 02:07:15 » |
|
ale to jest non steam jak napisał adrian? bo jeśli tak to nie ma sensu tego robić skoro wywala przy NS serwer... Z tego co pamiętam to tam jakiś plugin jest odpowiedzialny za złe działanie serwera... Wyłącz niepotrzebne dla ciebie pluginy póki co, poprzez postawienie średnika (  przed nazwami pluginów w pliku plugins.ini tak non steam ale to nic nie daje bo wyłaczyłem wszystkoe pluginy a nawet wstawiłem inny plik plugins.ini bez zadnych pluginów i nadal tak sie dzieje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 17, 2008, 03:29:15 » |
|
a jak usuniesz amxa i serwer packa to też wywala? Postaw czystego HLDSa i powiedz co i jak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 17, 2008, 08:04:07 » |
|
a jak usuniesz amxa i serwer packa to też wywala? Postaw czystego HLDSa i powiedz co i jak...
No zrobiłem jak powiedziałes i równiez wywala ;/ takze wiesz co moze byc za przyczyna ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 17, 2008, 08:14:09 » |
|
Pewnie masz nonsteam, a pack nie działa poprawnie z ns, postaram się w najbliższym czasie to naprawić.
jak usunełem serwer pack i amx to naal sie wiesza ;/ nie wiesz co moze byc??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ekspert
Reputacja 1
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 17, 2008, 08:27:18 » |
|
Napisz dokładnie jak go usunąłeś, bo może źle to zrobiłeś.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 17, 2008, 09:10:29 » |
|
najlepiej całego HLDSa od nowa postaw. Usuń wszystko CAŁKOWICIE.
PS. Edytuj posty!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 17, 2008, 11:42:50 » |
|
a więc tak usunełem wszystko łącznie z cs izainstalowałem samego cs i Patch_v21_Full i odpaliłem hlds i juz ponad godzina i serwer sie nie zawiesił  a więc co teraz mam zrobic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 17, 2008, 11:51:42 » |
|
potrzebny ci amx? albo się wstrzymaj aż wyjdzie nowy pack albo zrób tak: http://cs-guide.net/instalacja-amxx/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 20, 2008, 09:46:40 » |
|
Nie wiem czego to przyczyna juz bo ja zainstaluje samego amx i metamoda to tez sie zawiesza a raczej nie zawiesza tylko rozłancza mnie z netem (bo mam neostrade) więc to moze byc przyczyna mojego połączenia z netem ?? a jak bym miał stałe łącze to by było inaczej ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 21, 2008, 10:13:36 » |
|
eee... o ile mnie nie myli to neostrada jest stałym łączem, może chodziło Ci o stałe IP?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|