Pokaż wiadomości
|
|
Strony: [1] 2
|
|
1
|
Counter-strike 1.6 / Filmiki / Odp: Like a Bombshell
|
: Kwiecień 12, 2008, 08:54:19
|
Hmmm moim zdaniem to takie heady to tylko na interp 0.1, wątpie, aby coś takiego zrobił na 0.01 ... Bardzo ciężko nawet jak się ma dobrego cela... (chodzi mi przede wszystkim o akcje z dgl-em co siedzi na daszku na inferno tam obok domku...)  . A większość to pewnie podstawiona... bo kto biegnie we 3 jeden za drugim, tak ze typ walnie wszystkim heada... Mega fart, albo wyrezyserowany bo nawet najlepszym się tak nie zdarza... albo ta akcja na flash'u... koles mial mleko, ale jedna banie wywalil? jak?
|
|
|
|
|
2
|
Counter-strike 1.6 / Pomoc i problemy / Czat na STEAM
|
: Kwiecień 11, 2008, 08:02:24
|
Witam chcialbym się zapytać jak można zrobić na czacie z kimś w STEAMie (ze znajomym) , że pisze tym samym kolorem co jego nick... kumpel mnie tak wkręcił, że niby ukradł mi konto... 
|
|
|
|
|
4
|
Serwer publiczny - Cs-guide.net #FFA / Prośby o ADMINA/SLOTA / Chcialbym zostać Adminem na serverze... :D
|
: Marzec 29, 2008, 06:39:11
|
|
Nick : Nodi Wiek : 16 (1 lipca 1992) Staż gry nie liczac przer ok. 6miechow NS i od niedawna Steam. W jakich godzinach najczęściej grasz u nas: U was gram rzadko, gdyz samemu nie ma co... Ile czasu poświęcasz na gre u nas Staram sie pograć chociaż 30 min. dziennie... Lecz w weekendy gram nocki i duzo w dzien. Dlaczego chcesz dostać admina : Chcialbym nauczyć się więcej na temat CS i myślę ze bym jakoś się przyczynil do rozwoju serverka.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
5
|
Counter-strike 1.6 / Ogólna dyskusja / STEAM- pytanie
|
: Marzec 21, 2008, 01:09:24
|
|
Witam chcialbym się dowiedzieć czy mogę mieć rożne mody typu: celownim przy awp, modele, inna tapeta w cs, spray logo na STEAMie? Jezeli tak, to czy np. na Ligę bedę mógł łatwo to usunąć? Czy trzeba istalować na nowo CSa?
|
|
|
|
|
7
|
Counter-strike 1.6 / Pomoc i problemy / Odblokowywanie FPS
|
: Marzec 14, 2008, 08:14:02
|
|
Witam mam w sumie dobrego kompa i wiem, ze w CSa mogę wyciągnąć napewno więcej niż 60 FPS, ale niestety nie wiem jak to zrobić :/ mam karte GeForce 7600GT i slyszalem, ze trzeba wyłączyć w niej jakąś opcję, aby fps z CS był nieograniczony... Czy kto wie jak to zrobić? I jakie komendy trzeba dodać?
|
|
|
|
|
8
|
Counter-strike 1.6 / Ogólna dyskusja / Odp: Steam/NonSteam
|
: Marzec 14, 2008, 08:08:36
|
hehe spoko ;] właśnie o jakieś TP mi chodzilo bo na FFA za bardzo nie lubie grać (rasz i kampienie) ale pewnie na serverku cs-guide pogram w miare czesto ;d możesz dać IP (do tej bydzi czy jak tam  )?
|
|
|
|
|
10
|
Counter-strike 1.6 / Ogólna dyskusja / Odp: Steam/NonSteam
|
: Marzec 14, 2008, 07:45:43
|
Hmmm nareszcie kupiłem wczoraj STEAMa i jestem bardzo zadowolony  . Obsługa w sumie jest banalna i analogiczna  jeszcze musze co nieco rozgryść, ale mi sie naprawdę podoba. Mam kilka pytań czy mozna grac na serverach NonSteam zabezpieczonych sXe Injected na STEAM? I czy macie jakieś polskie dobre serverki?
|
|
|
|
|
11
|
Counter-strike 1.6 / Poradniki i instrukcje / Odp: Poradnik by Bonku
|
: Marzec 06, 2008, 12:40:39
|
mam pytanie czy ktos wie czym różni się komenda ex_interp 0.1 od ex_interp 0.01 ? Mi mowiono, ze na ESLu gra sie na 0.01 , wtedy niby trzeba dokladniej celować... Standardowo w CSise jest ustawione 0.1 (bynajmniej u mnie), lecz ja nie widze przy strzelaniu wiekszej różnicy tylko to, ze przy 0.01 jest bardziej plunniejsze. 
|
|
|
|
|
14
|
HLDS / Konfiguracja serwerów / Odp: pomocy
|
: Luty 28, 2008, 06:32:58
|
|
ja jak tego nie wiedzialem to skopiowałem inny plik o rozszeżeniu .ini wykasowałem jego zawartość, a potem odpowiednio nazwałem i działało :d
|
|
|
|
|
15
|
HLDS / Amx Mod X / Odp: Kilka Pytań
|
: Luty 28, 2008, 02:55:18
|
Dzięki  a nikt nie wie jak skleić własne dzwięki na serverze po ukończonych rundach?
|
|
|
|
|