Administrator
Ekspert
Reputacja 1
|
 |
« : Marzec 13, 2008, 07:38:05 » |
|
Witam. Chciałbym znać wasze opinie dotyczące serwera oraz co można zmienić, dodać. Każda wasza opinia jest dla nas bardzo ważna. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 13, 2008, 11:18:49 » |
|
Przedewszystkim trzeba zareklamowac i proponuje stworzyc elite adminow(zglaszam rekrutacje oczywiscie jezeli isnieje owa mozliwosc) z Twoim amx bedzie git moim zdaniem:) Poozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ekspert
Reputacja 1
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 13, 2008, 11:28:06 » |
|
Zgadza się, trzeba rozreklamować serwera i zapraszać znajomych. Oczywiście rekrutacja na adminów jest otwarta i każdy kto się wykaże ma na niego szansę.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 13, 2008, 11:38:54 » |
|
Dodam jeszcze że przy rekrutacji na admina w tej chwili głównym czynnikiem będzie to jak i ile dana osoba reklamowała serwer. I pamiętajcie, liczy się EFEKT 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 13, 2008, 11:40:03 » |
|
Od rekrutacji jest inny dział tak w woli ścisłości
Ale jeżeli chodzi o serwer.
Przede wszystkim trzeba zrobić porządny MC. Proponuję, aby na chwilę obecną ograniczyć go do map:
de_aztec de_inferno de_dust de_dust2 de_nuke de_cpl_mill de_kabul de_cbble cs_office cs_italy cs_assault
i do tego dodać parę mapek awp:
awp_wall2 awp_india awp_ruins
Teraz kolejna sprawa:
W ogóle zanim zaczniemy rozmawiać o tym co trzeba zrobić z serwerem wypadało by określić, jakiego typu będzie ten serwer (FFA, TP). Z mojej strony wolałbym, żeby był to serwer TP.
Przypuszczajmy że jest to serwer TP:
- wyrzucamy komendy: /rank /rankstats /top15
a możemy zainstalować na serwerze psychostats.
No i ostatnią rzeczą którą powinniśmy się zająć są tzw "strefy raszu"
Strefami mogę się zająć ja, tzn zrobię screeny i zaznaczę miejsca gdzie znajdzie się antyrasz i podeślę Adrixowi.
Na razie to tyle, zobaczymy jak będzie się to układać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 13, 2008, 11:55:25 » |
|
To raczej będzie FFA. A gdyby miało być TP to MC kiepawy trochu dałeś  TP i awp_map? Co do MC, to chyba nominations będzie najlepsze. Serwer dopiero powstaje więc potrzeba mu często gęsto najpopularniejszych map. Na assaulta to nikt nie wjedzie grać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Ekspert
Reputacja 1
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 14, 2008, 12:01:56 » |
|
Zgadzam się z qBertem, serwer pozostanie raczej FFA. Jak chodzi o mapki to wrzuciłem nowego amxa i plugin do nominacji, więc to co wygrywa w głosowaniu będzie następną mapą.
|
|
|
|
|
|
Nie pomagam na priv.
|
|
|
Użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 14, 2008, 09:40:17 » |
|
przepraszam bo doszło do niezrozumienia (mój błąd) pisząc MC miałem na myśli dostępne mapy :-)
Jeżeli to jest FFA to pod komendą /rank zrób tak jak to było na TAU "ranking graczy pod adresem..."
Wiadomo, że jak się serwer rozkręci, to możemy dodać jakieś fajne mapy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderator
Użytkownik
Reputacja 0
I'm prO
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 14, 2008, 11:58:45 » |
|
Adrian mogłbyś dać jakieś info na temat serwera bo chciałem zareklamować ale nie wiem jaki MC,pluginy itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 14, 2008, 02:28:11 » |
|
Jeżeli to jest FFA to pod komendą /rank zrób tak jak to było na TAU "ranking graczy pod adresem..."
Ale to tylko gdyby serwer był NS ma sens...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 14, 2008, 07:48:59 » |
|
Ja jestem za serverem TP  i bardzo bym chcial mapkę de_westwood  np. zamiast assaulta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 14, 2008, 08:07:21 » |
|
Za dużo slotów na TP. Poza tym, ciężko jest rozkręcić DOBRY serwer TeamPlay. Bo antyrasz o niczym jeszcze nie świadczy. Co do map, to na bank będzie nominations więc nie ma się co zastanawiać nad MC. Mam nadzieję że w weekend przysiądziemy z Adrixem nad serwerem trochę i ustalimy kilka ważnych szczegółów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 14, 2008, 10:08:48 » |
|
SiemanQo  TP to wymysł Polaków nie ma czegoś takiego jak Team Play  Oczywiście na TP będzie grało dużo mniej graczy niż na FF@ to wiadomo! Serwer jest GIT ale przydało by się go conieco rozkręcić Przydało by się jakiś banerek serwera więc zachęcam grafików do roboty :] Co do MC to można zrobić MC Dzienny i Nocny jak nie wiecie jak go zrobić mogę wszystko wyjaśnić  Mapcykl Dzienny (07:00 - 22:00) de_dust2 cs_office de_nuke de_piranesi de_cpl_mill de_factory_city2 de_inferno de_train de_cpl_strike de_aztec de_cpl_fire de_kabul de_cbble Mapcykl Nocny (22:00 - 07:00) de_dust2 de_nuke de_train de_inferno de_aztec Są to moje propozycje co do map ale można dorzucić jakieś Gitne mapki:)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2008, 10:10:48 wysłane przez CroXo »
|
|
Mój Sprzęcik  Procesor: Athlon 64 X2 6000+ 2MB Cache Pamięć Operacyjna: 2GB DDR2 800MHz Grafika: Nvidia GeForce 8800GTX 768MB Łącze Internetowe: 2Mb/s Myszka: Razer DeathAdder
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 14, 2008, 10:59:23 » |
|
Nie wiem jak wy ale na serwerze przydało by się AMXBANS 5.0 do zainstalowania 
|
|
|
|
|
|
Mój Sprzęcik  Procesor: Athlon 64 X2 6000+ 2MB Cache Pamięć Operacyjna: 2GB DDR2 800MHz Grafika: Nvidia GeForce 8800GTX 768MB Łącze Internetowe: 2Mb/s Myszka: Razer DeathAdder
|
|
|
Nowy użytkownik
Reputacja 0
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 14, 2008, 11:14:37 » |
|
Administracja mogłaby napisac dobrą reklamę serwera  Wtedy tylko kopiujemy i wrzucamy na inne fora o Counter Strike  jestem za FFA, tak jak napisał qBert "ciężko jest rozkręcić DOBRY serwer TeamPlay" mapy na razie standardowe, w przyszłości nowe Pozdro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|