Strony: [1]
  Drukuj  
Autor WÄ…tek: Prosba o admina  (Przeczytany 253 razy)
Użytkownik
Reputacja 0
« : Marzec 17, 2008, 09:21:27 »

Nick :______________

Staż gry: 5 lat(z dlugimi przerwami z uwagi na prace)

W jakich godzinach najczęściej grasz u nas: Tu przewazaja godziny nocne od 21 do 3 w weekendy poranne

Ile czasu poświęcasz na grę u nas: zamierzam tylko na tym serwie grac chyba ze jakies cw badz mixy

Dlaczego chcesz dostać admina: na wstepie chcialbym szczerze wyznac ze nie mialem nigdy admina....,ale mam ambicje nauczyc sie komend i uwazam ze zawsze musi byc ten 1 raz.Jestem przedewszystkim osoba obiektywna postaram sie rozkrecic forum no i oczywiscie serwer.Nigdy nie interesowalo mnie bycie adminem ale ta strona jest naprawde the best(czytelna duza wartosc merytoryczna) i chcialbym poprosic o admina aby moc realizowac zalozenia serwera.NIe bede tu tak zachwalal siebie ale jestem otwarty na nowe znajomosci,kulturalny oraz bezkonfliktowy.Chichot to na tyle
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 17, 2008, 09:23:55 »

w sumie sensowna kandydatura. A te godziny co podałeś to tyle grasz na cs-guide?

Użytkownik
Reputacja 0
« Odpowiedz #2 : Marzec 17, 2008, 09:37:15 »

znaczy obecnie bede gral w tych godzinach zaczynam od dzisiaj chodz ostatnio latalem sam na mapie cwiczylem flashbugi no i wbila cala jedna osoba ale zaraz poszla ;P
Administrator
Ekspert
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Marzec 17, 2008, 11:14:45 »

Próbnego myślę że można dać. Podaj mi na priv swoje steam_id.

Nie pomagam na priv.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: