You are here: cs-guide.net forum - counter-strike 1.6, hlds, amxmodxHLDSAmx Mod XServerPack by Adrix - problem z "trÄ…bkÄ…"
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor WÄ…tek: ServerPack by Adrix - problem z "trÄ…bkÄ…"  (Przeczytany 221 razy)
Nowy użytkownik
Reputacja 0
« : Czerwiec 04, 2008, 11:20:45 »

Witam, ściągnąłem nie dawno z waszej strony ServerPack 1.3 by Adrix. Zauważyłem, że jest tam plik "trąbka.wav". Jest to ta muzyczka "Polska do boju nadszedł czas, polska do boju wzywa nas..." Chichot Ogólnie każdy wie o co chodzi. Muzyczka ta powinna się włączać po restarcie, czyli jest restart 40 sekund po czym powinno być 3,2,1, restart - gra leci LIVE i wtedy leci ta "trąbka", niestety nic takiego nie leci... :/ Adrix mam prośbę, mógłbyś to naprawić i wysłać mi naprawiony plugin?

Z góry dzięki, pzdr.
Administrator
Ekspert
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 04, 2008, 07:35:06 »

Jak znajdę wolny czas to postaram się coś z tym zrobić.

Nie pomagam na priv.
Nowy użytkownik
Reputacja 0
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 05, 2008, 11:55:52 »

A teraz mój drugi problem. Ściągnąłem także twój CW Pack i tam są 3 resy. Na moim serwerze gdy uruchamiam rcon exec 3rr.cfg to wszystko jest ok normalnie robia sie 3 resy w normalnym tempie. Ale jak juz na dedyku uruchomie to samo to robi sie to strasznie szybko :/ czasami nawet sa 2 resy zamiast jednego. wiecie moze co jest tego przycyzna? bardzo prosze o pomoc
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: