Strony: [1]
  Drukuj  
Autor WÄ…tek: Tani dobry komputer!  (Przeczytany 448 razy)
Nowy użytkownik
Reputacja 0
« : Lipiec 07, 2008, 10:57:47 »

siema poniewaz ze nie ogarniam w takich rzeczach dlatego pytam sie was. Chciałbym sobie kupic komputer do 1300 zł [ wiem ze to smieszne ^^ ] ale całkowicie nie znam sie na komputerach moze mi cos doradzicie ? Chodzi mi głównie chyba o ramy i o karte graficzną zeby była dobra , ponieważ chcem go gównie do gier ale i tak ogolnie. Chodzi mi o same "Pudło" bez monitora Uśmiech . Sory ze tak to smiesznie napisałem ale jestem noobkiem w takich sprawach ^^ doradzicie ?
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Lipiec 07, 2008, 11:41:51 »

Poszperaj trochę na forum. Niedawno był taki temat. Rozumiem że skoro się nie znasz, to potrzebujesz także kogoś kto go złoży? Czyli do ceny gratów należy doliczyć robociznę firmy która to za Ciebie zrobi. Obudowę rozumiem że chcesz mieć nową?

Nowy użytkownik
Reputacja 0
« Odpowiedz #2 : Lipiec 08, 2008, 01:16:50 »

[to ja na innym nicku] no powiedzmy ale chyba jednak nie kupuje nowego kompa tylko poprostu powymieniam czesci dobry pomysł?
Bo mam takie problemy :
Wszystko mi sie tak scina ze szok. Pół godziny mi sie włancza. Na początku jak gram w csa jest wszystko ok [ nie zawsze ale czasem ^^ ] a potem nagle scina i koniec mojej gry bo sie scina niemiłosiernie. Zrobie sobie formata , ale wątpie ze to pomoze. A potem wymienie sobie chyba karte graficzna i ramy. Pozdrawiam! Cos jeszcze przydałoby sie wymienic ?
AMD athlon(tm) 2000+ XP
1.67 GHz , 256 RAM. hu&owy nie ;s ?
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Lipiec 08, 2008, 03:40:24 »

za tą kasę, jak uda Ci się wcisnąć co tam wybierzesz to całkiem dobra maszynka będzie Mrugnięcie
Jak znajdę czas to podlinkuje Ci kilka rzeczy jakie bym polecał Chichot

Nowy użytkownik
Reputacja 0
« Odpowiedz #4 : Lipiec 08, 2008, 05:54:27 »

bardzo wdzięczny bym był : ) czekam!
Administrator
Zaawansowany użytkownik
Reputacja 1
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Lipiec 08, 2008, 10:37:51 »

Właściwie, to odpowiem Ci jednym linkiem:
http://forum.purepc.pl/temat/Co-kupic/59/Komputer-Za-1300-Zl-Komplet-Bez-Monitora/269715/#entry3042885

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: